جراحی بینی استخوانی می تواند نتایج فوق العاده داشته باشد ؛ اما در چه صورت ؟ اگر از بینی قوزدار و بزرگ خود خسته شده اید و با هر بار نگاه کردن در آینه اعتماد به نفستان کاهش پیدا می کند ، می توانید به جراحی کردن بینی استخوانی خود فکر کنید. سرتاسرجهان بخصوص کشور ما رایج ترین عمل زیبایی ، رینوپلاستی یا همان جراحی بینی است. این امر نشان دهنده این مطلب است که امروزه افراد دقت بیشتری به زیبایی و تناسب صورت خود دارند. افراد برای ترمیم بینی خود پس از جراحت، برای اصلاح مشکلات تنفسی یا نقص مادرزادی یا به دلیل ناراضی بودن از ظاهر بینی خود ، جراحی زیبایی بینی انجام می دهند. در این مقاله قصد داریم توسط بهترین جراح بینی تهران، دکتر مریم رومیانی با تجربه و تبحر بالایی که دارند در ارتباط با جراحی بینی استخوانی اطلاعاتی را در اختیارتان قرار دهیم.
بینی با توجه به نوع ضخامت پوست به دو دسته تقسیم می شود :
- استخوانی : بینی هایی با پوست نازک به عنوان بینی استخوانی شناخته شده است.
- گوشتی : بینی هایی با پوست ضخیم ، غدد چربی فراوان و منافذ باز در پوست را بینی گوشتی می گویند.
خصوصیات بینی استخوانی:
شاید شما نسبت به اینکه بینی تان استخوانی هست یا نیست ، دو به شک باشید ؛ در ادامه ویژگی های دماغ های استخوانی توضیح داده شده اند. بارزترین ویژگی این نوع ، پوست نازک تر به نسبت بینی های گوشتی ، قوز وکشیدگی بینی است. به طور خلاصه بینی های استخوانی سه ویژگی اصلی دارند:
- قوز روی پل آنها
- پوست نازک با انعطاف پذیری بالا
- بافت ها و غضروف های قوی
حال با آگاهی از موارد فوق ، بینی تان را در آینه چک کنید و ببینید که استخوانی است یا خیر.
افراد ایده آل برای جراحی بینی استخوانی چه کسانی هستند ؟
شاید انجام این پروسه در ظاهر بسیار پیش پا افتاده باشد ، و هر فردی احساس کند که می تواند به خوبی خود را برای عمل بینی استخوانی آماده کند. بهتر است عجولانه اقدام نکنید و با آگاهی از موارد زیر در زمره داوطلبان ایده آل قرار بگیرید:
- این افراد دارای اهداف مشخصی هستند و قبل از هرگونه اقدام ، به طور کامل اطلاعاتی درباره پروسه یاد شده کسب کرده اند.
- آن ها بهترین جراح بینی را انتخاب می کنند و در این امر سهل انگاری نمی کنند.
- دارای توقعات معقولانه از جراحی بینی استخوانی می باشد و با مقایسه خود با دیگران عرصه را برای پزشک تنگ نمی کند.
- دارای سن مناسب می باشد ، این عمل جراحی برای کسانی توصیه می شود که بلوغ آن ها تکمیل شده باشد. علاوه افراد بزرگسال که ضعف جسمانی دارند ، به هیچ وجه کاندیدای خوبی برای عمل بینی استخوانی نیستند. در این زمینه بهتر است نظر پزشک را جویا شوید.
- این افراد از نظر فیزیک سالم هستند و در صورت داشتن بیماری خاص آن را با پزشک مطرح می کنند ، افرادی که دارای اختلالات خونی هستند برای انجام عمل بینی استخوانی با مشکل مواجه خواهند شد.
- سبک زندگی سالمی دارند و می توانند از پس بایدها و نبایدهای تعیین شده ، بربیایند.
- از لحاظ روانی سالم هستند و به گفته دیگران به انجام این عمل اقدام نکرده اند ، قبل از انجام جراحی بینی استخوانی مطمئن شوید توسط افراد دارای نظر منفی احاطه نشده اید. نیاز است که خودتان از درون به این نیاز پی برده باشید.
- برنامه زندگی آن ها به نحوی است که می توانند به مدت زمان تعیین شده استراحت کنند. افرادی که دارای شرایط کاری سخت می باشند یا ورزش های تماسی انجام می دهند ، بهتر است این نکته را در نظر داشته باشند که نیاز است به طور کامل بهبود یابند تا بتوانند روزمرگی هایشان را از سر بگیرند.
نکات اساسی در مورد جراحی بینی استخوانی
- بینی های استخوانی به خودی خود پوست نازکی دارند. این پوست نازک به جراح کمک می کند تا استخوان بینی را در حین عمل تا حد لازم تراشیده و نتیجه عمل را شگفت انگیز تر کند. همانطور که قبلا ذکر شد ، جراحان پلاستیک بینی را بر اساس نوع بافت و غضروف به دو دسته بینی گوشتی و استخوانی تقسیم می کنند. تفاوت آن ها در بافت و غضروف آن هاست. غضروف در بینی های استخوانی مقاوم تر و در بینی های گوشتی ضعیف تر است. بینی های استخوانی معمولا در پل های خود خمیدگی و انحنای بیشتری دارند.
- به دلیل پیچیدگی کمتر ، نتایج جراحی بینی استخوانی بهتر از بینی های گوشتی است. هرچه پوست نازک تر و غضروف قوی تر باشد ، نتایج بهتری حاصل می شود.در عمل بینی استخوانی قسمت هایی از استخوان و غضروف برداشته می شود و ابعاد سوراخ های بینی متناسب با بقیه صورت تنظیم می شود. جراح با ابزارکوچک مخصوصی که برای شکستن و خورد کردن استخوان ها استفاده می شود ، برآمدگی بینی را از بین می برد. مهارت و تجربه پزشک در این کار حیاتی بسیار مهم است.
- ساختار استخوان بینی مانند یک هرم است. بینی های استخوانی نازک تر وانعطاف پذیرتر از بینی های گوشتی هستند. بنابراین جراحی این نوع بینی ها و اصلاح آنها برای جراح چالش کمتری دارد و نتایج نهایی بسیار بهتری را حاصل می کند. تمرکز جراح در عمل زیبایی بینی استخوانی بر روی پل بینی است. بسته به نوع بینی ، بهترین دکتر عمل بینی استخوانی در تهران ، غضروف را کم یا زیاد می کند.پروسه جراحی رینوپلاستی شامل مشاوره ، طرح ریزی جراحی و دوره نقاهت است.
شایان ذکر است که در عمل کردن بینی های استخوانی ، ایرادات زیر به طور کامل برطرف می شوند :
- تغییر در اندازه
- تغییر در زاویه
- صاف کردن پل
- تغییر شکل نوک
- باریک شدن سوراخ های بینی
از مزایا پوست نازک بینی استخوانی چه میدانید؟
پوست نقش مهمی در جراحی بینی ایفا می کند. در طول جراحی ، ساختار پایه بینی که شامل غضروف و استخوان است ، برای دستیابی به شکل و عملکرد مورد نظر ، تغییر داده می شود ولی نتیجه جراحی ، تا حدودی نیز تحت تاثیر کیفیت پوست قرار دارد. ضخامت ، خاصیت ارتجاعی و بافت پوستی که بینی را می پوشاند ، بر روی نتیجه جراحی بینی استخوانی اثر می گذارد. پوست های ضخیم تر جزئیات را در چارچوب پایه بینی ، پوشش می دهند و باعث می شوند که دستیابی به تغییر شکل مورد نظر ، پر چالش تر شود. در عوض ، پوست های نازک ، باعث می شوند که تغییر شکل های داده شده در بینی ، بهتر دیده شوند ولی اگر پوست خیلی نازک باشد ، ناهنجاری ها و ایرادات در چارچوب بینی را هم بیشتر نشان خواهد داد.
به طور کلی ، بینی هایی که پوست ضخیم تری دارند ، به تغییرات بیشتری نیاز دارند تا بتوان به نتیجه مورد نظر دست پیدا کرد. برای مثال ، کار کردن روی نوک و پل بینی ، در این نوع بینی ها ، پر چالش تر است. بینی های استخوانی به داشتن پوست نازک شهرت دارند و همین امر کمک می کند تا با استفاده از تکنیک های مناسب و رفع ایرادات و ناهنجاری های موجود در بینی ، به نتیجه چشم نوازی دست پیدا کرد. در برخی جراحی ها ، پروسیجرهای مضاعفی از قبیل تکنیک های نازک کردن پوست اجرا می شود تا بهترین نتیجه ممکن حاصل شود.
روش های جراحی بینی استخوانی :
رینوپلاستی باز : در مواردی که نیاز به دسترسی آسان تر به محل جراحی و افزایش دید ناحیه تحت درمان باشد ، عمل بینی باز توصیه می شود. رینوپلاستی باز شامل ایجاد یک برش در امتداد عرض کلوملا و بلند کردن پوست به منظور ایجاد دید و دقت بیشتر است. این روش مزایای زیادی دارد زیرا جراح به کل ساختار بینی از جمله نوک بینی دسترسی پیدا می کند. دکتر مریم رومیانی بهترین جراح برای جراحی بینی استخوانی در تهران از تکنیک باز برای این پروسه بهره می جویند.
مزایای رینوپلاستی باز :
توانایی باز کردن بینی در جراحی بینی استخوانی به روش باز ، به جراح این امکان را می دهد که در واقع آناتومی زیرا ببینید. رویکرد باز اغلب به سه دلیل انتخاب بهتری است :
- به شما این امکان را می دهد که آناتومی بینی را اندازه گیری و آنالیز کنید. جراحی بینی استخوانی به روش باز به جراح این توانایی را می دهد که هرگونه عدم تقارن یا ناهنجاری را که در معاینه خارجی مشخص نشده است ، ببیند.
- علاوه بر اینکه می تواند آناتومی بینی را بهتر ببیند ، رینوپلاستی باز به جراح امکان می دهد بسیار دقیق تر عمل کند. با توجه به اینکه بینی استخوانی از ویژگی های برجسته ای است و ساختار ظریف و پوست نازکی دارد ، هر چه در عمل بینی دقت بیشتری داشته باشد ، بهتر است.
رینوپلاستی بسته: : این روش جراحی شامل دسترسی به مناطقی است که باید از داخل سوراخ بینی تغییر شکل دهند. جراحی بینی استخوانی بسته ممکن است برای اصلاحات جزئی و تغییر شکل مناسب باشد. این روش کم تهاجم تر است که به معنی کاهش زمان بهبود و همچنین تورم کمتر پس از عمل است. از آنجایی که برش ها در سوراخ های بینی ایجاد می شوند ، این بدان معناست که هیچ جای زخم قابل مشاهده ای وجود نخواهد داشت. این روش اغلب برای بیمارانی استفاده می شود که در جراحی بینی استخوانی در تهران ، نیاز به اصلاحات کمتری دارند.
اگر جراحی بینی استخوانی در تهران ، برای بهبود ظاهر انجام شود ، باید صبر کنید تا استخوان بینی به طور کامل رشد کند. برای دختران این دوره حدود 15 سالگی تکمیل می شود. این دوره برای پسرها تا 17 سالگی ادامه پیدا می کند. اما اگر هدف شما از عمل راینوپلاستی بینی استخوانی رفع اختلال تنفسی و بهبود عملکرد بینی می باشد می توانید در سنین پایین تر عمل را انجام دهید. درک عمیق آناتومی بینی سنگ بنای یک رینوپلاستی خوب است. یک تغییر جزئی در ساختار آن می تواند بر روی کل چهره تاثیر بگذارد و به طور چشمگیری پیکربندی صورت را تغییر دهد.
انواع جراحی بینی استخوانی
به سبب ساختار محکم و مقاوم بینی های استخوانی رینوپلاستی می تواند به هر سه مدل طبیعی ، فانتزی و نیمه فانتزی صورت گیرد و نتایج فوق العاده ای از آن حاصل شود. در ادامه توضیح مختصری راجع به هر سه مدل مذکور داده شده است :
عمل بینی طبیعی : در روش جراحی بینی استخوانی به مدل طبیعی ، تغییرات کوچکتری روی بینی اعمال می شود که نتیجه آن ، پل بینی صاف است. همچنین ، زاویه بین نوک بینی و لب بالایی در روش عمل زیبایی بینی طبیعی زیاد نیست.
عمل بینی فانتزی : بینی را بسیار کوچک و نوک آن را به سمت بالا عمل می کنند. این مدل از رینوپلاستی بیشتر در بینی های استخوانی نتیجه مطلوبی دارد و برای صورت های کوچک مناسب و جذاب تر است.
عمل بینی نیمه فانتزی : روش عمل بینی نیمه فانتزی چیزی بین سبک طبیعی و سبک فانتزی است. انحنای پل و زاویه بین بینی و لب ها نسبت به بینی فانتزی کمتر است.درصد انتخاب مدل بینی های فانتزی و نیمه فانتزی عمدتا بین خانم ها از آقایان بیشتر است ؛ درصد بیشتری از آقایان مدل طبیعی را انتخاب می کنند. ناگفته نماند نتیجه مطلوب در این دو سبک تا حد بسیاری به مهارت و تجربه جراح و همچنین نوع بینی بستگی دارد.
مراقبت های لازم قبل از عمل زیبایی بینی استخوانی :
- آمادگی ذهنی و جسمی برای جراحی بینی استخوانی
- به مدت دو هفته قبل از جراحی از آسپرین و ایبوپروفن یا هر دارویی که حاوی این ترکیبات است خودداری کنید ؛ نیکوتین و دود تنباکو بهبود را به تاخیر می اندازد و می تواند منجر به تشکیل اسکار شود.
- ترتیبی دهید که شخصی شما را از بیمارستان به خانه برساند ؛ بد نیست این را نیز بدانید که اجازه ترک بیمارستان به تنهایی به شما داده نخواهد شد.
نکات روز جراحی :
- در این روز از خوردن و آشامیدن جدأ خود داری کنید.
- از آوردن وسایل قیمتی به بیمارستان پرهیز کنید
- استفاده از عینک منعی ندارد اما لنز را استفاده نکنید.
مراقبت های بعد از عمل بینی استخوانی :
توصیه های دکتر مریم رومیانی ، جراح خوب برای جراحی بینی استخوانی در تهران :
- برای اینکه بعد از عمل بینی استخوانی به بینی خود فشار نیاورید ، از بلند کردن اجسام سنگین ، انجام کارهای سنگین خودداری کنید. سر خود را خم نکنید و همچنین اجازه ندهید به بینی شما ضربه ای وارد شود.
- پس از عمل الکل مصرف نکنید
- تا هفت روز پس از رینوپلاستی سیگار نکشید ؛ سیگار کشیدن دیواره بینی شما را تحریک می کند و باعث سرفه می شود که ممکن است باعث خونریزی بینی گردد.
- هر 2 الی 3 ساعت بلند شوید و کمی راه بروید.
- پس از بازگشت به خانه همیشه حالت نیمه نشسته را حفظ کنید مگر زمانی که خوابید.
- به هنگام خواب استفاده از دو عدد بالشت را فراموش نکنید.
برای عمل کردن بینی استخوانی به چقدر زمان نیاز است؟
مدت زمان انجام جراحی بینی استخوانی ، بر حسب دامنه پیچیدگی فرایند و تکنیک های ویژه استفاده شده ، متغیر است. به طور میانگین ، عمل زیبایی بینی استخوانی حدوداً یک الی سه ساعت طول می کشد. البته ، تنها مدت زمان اجرای فرایند جراحی در اتاق عمل ، زمان مورد نیاز برای جراحی را تشکیل نمی دهد و اگر بخواهیم زمان دقیق آن را محاسبه کنیم ، بهتر است فاز اقدامات قبل از عمل و مراقبت های بعد از عمل و دوره ریکاوری را نیز مد نظر قرار دهیم.
چند وقت بعد از جراحی بینی استخوانی می توان به پهلو خوابید؟
پوزیشن خوابیدن بعد از رینوپلاستی یکی از ملاحظات مهم در طول دوره ریکاوری است. به طور کلی توصیه می شود که در طول هفته های اول بعد از جراحی زیبایی بینی استخوانی ، از خوابیدن به پهلو خودداری کنید تا به طور تصادفی ضربه ای به بینی وارد نشده و بینی تحت فشار قرار نگیرد. خوابیدن به پهلو می تواند باعث افزایش شدت ورم در یک طرف بینی شده و نتیجه جراحی را به طور بالقوه ، تحت تاثیر قرار دهد. بیشتر جراحان به بیماران خود توصیه می کنند که در چند هفته اول ، به پشت بخوابند. پس از آن به تدریج می توانند پوزیشن خود را به پهلو تغییر دهند.
پس از بیان تمامی مطالب فوق این سوال در ذهن ایجاد می شود که آیا بعد از عمل مجدد قوز برداشته شده بر میگردد؟
شایان ذکر است این امر تا حد زیادی غیر ممکن است اما باید به خاطر داشته باشید که همواره مانع ضربه خوردن به بینی شوید.
مخارج عمل بینی استخوانی به چه صورت است ؟
هزینه جراحی بینی استخوانی در تهران وابسته به چند موضوع است :
- ازمایشات لازم جهت آمادگی برای جراحی
- داروهای تجویز شده توسط پزشک متخصص
- دستمزد جراح
- هزینه بیمارستان
- موقعیت جغرافیایی کلینیک جراح
انواع ورم بعد از عمل بینی استخوانی :
- ورم پوست :
به علت آن که برای جراحی بینی استخوانی پوست از استخوان بینی جدا می شود، بعد از عمل و در طول دوره نقاهت تورم در این ناحیه را شاهد هستید. علت این امر افزایش مایع بین سلولی است و در واقع می توان از آن به عنوان نوعی واکنش التهابی جهت بهبود ناحیه زخم شده ، یاد کرد. باید دانست که در بینی های استخوانی ورم نمود یافته شدت کمتری خواهد داشت.
- ورم کاذب :
این نوع ورم دوره نقاهت طولانی تر ی به نسبت تورم پوست را داراست. این نوع ورم و علت آن بسته به بزرگی بینی شخص ایجاد می شود و هرچقدر بینی شخص بزرگتر باشد به طبع ورم کاذب بیشتر است.
چسب زدن به بینی استخوانی بعد از عمل جراحی :
این عمل موجب کنترل تورم بعد از عمل بینی استخوانی می گردد. خوب است بدانید که بعد از جراحی اطراف نوک بینی متورم می شود ؛ چسب زدن فشار ملایمی را برای جلوگیری از رشد بافت نرم و پوست بینی ایجاد می کند. بعد از عمل جراحی ، شکل پایه بینی با تغییر شکل غضروف بینی ، تغییر می کند. حتما پس از جراحی از بهترین دکتر عمل بینی استخوانی در تهران ، دکتر رومیانی در خصوص روش صحیح چسب زدن سوال نمایید.
عموما دماغ های استخوانی پس از جراحی شدن ورم کمتری را متحمل می شوند. آن هم به خاطر محکم بودن بافت های سازنده آن و نازک بودن پوست بینی است. کسانی که تحت جراحی بینی استخوانی قرار گرفته اند تا یک ماه اول را باید به طور مداوم از چسب استفاده کنند.
بعد از یک ماه انتظار می رود قسمت زیادی از ورم برطرف شده و بافت های بینی با ظاهر جدید خود سازگاری پیدا کرده باشد. پس از این بازه بایستی به جراح بینی خود مراجعه کنید تا ایشان از نزدیک و با دقت روند بهبودی تان را ارزیابی کند و سپس با توجه به میزان ترمیم یافتن بافت ها ، زمان های مناسب برای استفاده از چسب بینی را در طول شبانه روز برایتان معین می کند.
نکته : عموما در یک هفته ابتدایی پس از عمل بینی استخوانی برای چسب زدن نیاز است که به مطب جراح مراجعه کنید تا ایشان چسب بینی را تعویض کند. همچنین جراح نحوه چسب زدن بینی را آموزش می دهد تا پس از روزهای ابتدایی ، دیگر خودتان به انجام این کار بپزدازید.
قوز بینی های استخوانی چگونه به وجود می آید ؟
یکی از عوامل شایع در رشد قوز بینی ژنتیک بوده و در موارد دیگر می تواند ، به علت ضربه وارد شده و شکستگی قوز بینی و یا ترومای شدید باشد.
عمل ترمیمی بینی های استخوانی
ممکن است بعد از جراحی بینی استخوانی توسط پزشکی بی تجربه مشکلات ظاهری و تنفسی در بینی افراد به وجود آید ، که نیازمند جراحی ترمیمی بینی باشد. این جراحی به علت برش های ایجاد شده در عمل قبلی و برداشت غضروف های اضافی بسیار حساس بوده و گاهی اوقات نیازمند پیوند غضروف می باشد.
نتیجه عمل بینی استخوانی چه زمانی مشخص می شود ؟
به طور کلی نتیجه ظاهری جراحی بینی استخوانی را می توانید ، بعد از رفع کبودی و تورم مشاهده کنید. اما نتیجه ی نهایی و بهترین نتیجه بعد از یک سال قابل مشاهده خواهد بود.
عوارض های عمل بینی استخوانی
تمامی عوارض هایی مانند کبودی ، تورم و غیره مدتی بعد از جراحی بینی استخوانی رفع خواهد شد. اما در برخی موارد و عدم مهارت پزشک می تواند منجر به بروز عوارضی مانند اختلالت تنفسی، کج شدن تیغه بینی و افتادگی نوک و سربالایی شدن بیش از حد بینی ، عدم تناسب زاویه بینی با دیگر اعضای صورت خواهد شد.
آیا بعد از جراحی بینی استخوان آن به حالت اول باز می گردد ؟
با روش های جدید امروزه استخوان بینی بازگشت ناپذیر بوده و تنها در صورت وارد شدن ضربه و عدم توجه به مراقبت های بعد از عمل، می تواند فرم استخوان بینی را دچار مشکل ظاهری کند.
تغذیه مناسب بعد از جراحی بینی
بهتر است بعد از جراحی بینی استخوانی به عضلات فک و صورت خود فشاری وارد نکنید. استفاده از مایعات زیاد و غذای نرم و پوره شده تا یک هفته بعد از عمل و عدم جویدن غذاهای سفت به بیماران توصیه می شود.
چند وقت بعد از جراحی بینی استخوانی می توان ورزش کرد؟
زمان از سر گرفتن فعالیت های ورزشی که باعث بالا رفتن ضربان قلب و فشار خون می شوند باید حداقل تا سه هفته بعد از عمل ، به تعویق انداخته شوند. علت این است که این فعالیت ها باعث افزایش ورم خونریزی شده و فرایند بهبود را مختل می کنند و به طور بالقوه بر روی نتیجه جراحی بینی استخوانی ، اثر منفی بر جای می گذارند. بعد از هفته دوم می توان فعالیت های ورزشی بسیار سبک از قبیل پیاده روی را که هیچ فشاری به بینی وارد نمی کند آغاز کرد. البته در این زمان نیز باید به صدای بدن تان گوش کنید و در صورتی که احساس کردید به بدن و بینی تان فشار وارد می شود ، زمان از سر گیری ورزش را بیشتر به تعویق بیاندازید. دستورالعمل های جراح که کاملاً به طور سفارشی برای بیمار توصیه شده ، بهترین منبع کسب اطلاعات در این خصوص است.
مراحل انجام عمل بینی استخوانی
- بیهوشی : ابتدا بیمار توسط پزشک بیهوش می شود. هیچ یک از روش های جراحی بینی استخوانی در تهران بدون بکارگیری از ماده بیهوشی انجام نخواهد شد.
- برش : با تشخیص پزشک یکی از انواع روش های جراحی به صورت باز و یا بسته انتخاب شده و برش های روی بینی انجام می شود.( جراحی باز- برش های لازم زیر تیغه بینی و افراد ایجاد می شود. جراحی بسته- برش در ناحیه داخلی بینی افراد ایجاد خواهد شد.)
- تراشیدن استخوان : قوز موجود بر روی تمامی بینی های استخوانی تراشیده شده و فرمی طبیعی و زیبا به خود خواهد گرفت.
- نوک بینی : افتادگی و سرپایینی بودن بینی از ویژگی افراد با بینی های استخوانی می باشد. در این مرحله جراح رینوپلاستی این مشکلات را رفع خواهد کرد.
- بخیه : پس از آنکه تمامی موارد لازم برای اصلاح بینی استخوانی انجام شد ، پوسته بینی را به حالت اولیه برگردانده و محل های ایجاد برش توسط بخیه ها بسته می شود. بخیه های مورد استفاده در داخل بینی از نوع جذبی بوده اما بخیه های خارجی نیاز دارد توسط پزشک کشیده شود.
- تامپون : در صورت صلاح دید پزشک از تامپون داخل بینی استفاده خواهد شد.
- اسپلینت : با استفاده از اسپلینت از هرگونه آسیب احتمالی و تغییر در ساختار بینی استفاده خواهد شد.
جراحی بینی استخوانی بدون بیهوشی
جراحی زیبایی بینی استخوانی یک پروسیجر پیچیده است که لازم است بمنظور اطمینان از آرامش و ایمنی بیمار در طول اجرای پروسیجر ، تحت بیهوشی انجام شود. بیهوشی در دو قالب بیهوشی عمومی و بی حسی موضعی با تزریق آرامبخش انجام می شود. استفاده از هر گزینه ، به دامنه پیچیدگی فرایند عمل بینی استخوانی و شرایط بیمار وابسته است. حتی بعد از عمل نیز جراح بمنظور اطمینان از کنترل درد بعد از جراحی بینی استخوانی ، برای بیمار داروهای مسکن تجویز می کند.
زمانی که دامنه تغییرات مورد نیاز در بینی چندان زیاد نباشد و دستیابی به نتیجه ایده آل ، تحت بی حسی موضعی با تزریق آرامبخش امکان پذیر باشد ، معمولاً این فرایند تحت بی حسی موضعی با تزریق آرامبخش انجام می شود که در آن بیمار در حالت خواب کامل فرو نمی رود ولی در حالتی شبیه به گیجی قرار می گیرد. این شکل از اجرای فرایند ، اغلب تحت عنوان جراحی بینی بدون بیهوشی نامیده می شود.
جراحی بینی استخوانی با لیزر واقعیت دارد ؟
احتمالا مطالبی نظیر عمل بینی استخوانی با لیزر بدون درد و خونریزی به گوش شما هم رسیده و شما را نسبت به حقیقت این ماجرا کنجکاو کرده است. در همین ابتدا بدون حاشیه باید بگوییم که این مسئله صحت ندارد. تا به الان پیشرفت های حاصل شده در تکنولوژی لیزر زیاد بوده است اما همچنان آمادگی ورود به حوزه عمل بینی را ندارد. بافت های بینی بسیار حساس هستند و تغییراتی که روی آن ها اعمال می شود باید با کمترین خطای ممکن باشد. اما حداقل تا به الان لیزر چنین امکانی را فراهم نساخته است. نکته دیگر این است که ایرادات بافت های زیرین بینی تنها از طریق برش و دسترسی مستقیم جراح به آن ها قابل درمان هستند ؛ بنابراین نمی توان با ساطع کردن اشعه های لیزر از روی پوست به رفع ایرادات دست یافت.
فیلم عمل زیبایی بینی استخوانی توسط دکتر رومیانی
عمل بینی استخوانی انحرافی
بینی استخوانی که در اثر عوامل مختلف دچار انحراف شده است با استفاده از جراحی بینی قابل درمان و بازگشت به شکل نرمال می باشد. این فرایند هر چند دشواری ها و چالش های جراحی خاص خود را دارد ولی با استفاده از تکنیک های فوق العاده جراحی و به پشتوانه مهارت و تجربه بهترین پزشک جراحی بینی استخوانی در تهران می تواند یک رضایت صد در صدی از نتیجه درمان را به دست دهد. جراحی با استفاده از تکنیک استئوتومی انجام می شود که در آن از یک ابزار جراحی به نام اوستئوتوم برای کمک به شکل دهی به استخوان های بینی و صاف کردن آنها استفاده می شود. صرفنظر از اجرای جراحی با روش باز یا بسته بعد از تکمیل عمل و قرار دادن استخوان ها در یک موقعیت مرکزی، بینی گچ گرفته می شود. بعد از یک هفته با برداشتن گچ بینی می بینید که صاحب یک بینی زیبا و کاملاً صاف شده اید که هیچ اثری از انحراف در آن وجود ندارد.
جراحی بینی استخوانی با قالب کنترلی
یکی از تکنیک های پیشرفته در دنیای جراحی بینی استفاده از قالب های کنترلی است. این قالب ها در واقع با تصویربرداری های سه بعدی از تمام زوایا، یک قالب پیش فرض از بینی را به دست می دهد که می تواند مسیر را برای دستیابی به نتیجه ای چشم نواز تر هموار کند. ماحصل به کار گیری اسکنرهای سه بعدی و آنالیز چهره توسط متخصص، طراحی یک فرم ایده آل و مورد تائید بیمار و پزشک از بینی قبل از جراحی می باشد.
درد عمل بینی استخوانی چقدر است؟
جراحی بینی استخوانی در تهران تحت بیهوشی عمومی انجام می شود بنابراین بیمار در طول عملیات هیچ دردی را حس نخواهد کرد. بعد از جراحی با از بین رفتن اثر بیهوشی احساس درد می کنید که البته با مصرف داروهای مسکن کنترل می شود. از طرفی آستانه تحمل درد در افراد مختلف متفاوت است بنابراین هر بیمار تجربه و تعریف متفاوتی از درد بعد از عمل دارد. اگر در طول دو روز اول بعد از عمل بینی استخوانی بر روی گونه ها و اطراف چشم ها کمپرس یخ قرار دهید می توانید به میزان قابل ملاحظه ای درد، ورم و کبودی بعد از عمل را مهار کنید.
در نهایت :
هنگامی که بانداژ برای اولین بار برداشته می شود ، بینی شما متورم و حتی رو به بالا به نظر می رسد. که دلیل آن تغییرات اعمال شده در طول جراحی است. این تورم در عرض یک هفته تا حد زیادی فروکش می کند. با این حال ، ممکن است یک سال طول کشد تا تمام ورم از بین برود و بینی شما به کانتور نهایی خود برسد.قابل ذکر است هرچه پوست ضخیم تر و چربتر باشد ، مدت زمان بیشتری طول می کشد تا ورم فروکش کند. لب بالایی شما ممکن است برای مدتی سفت به نظر رسد و امکان دارد احساس کنید که در لبخند شما اختلال ایجاد می کند ؛ اما این موضوع در عرض چند هفته بعد از جراحی بینی استخوانی از بین می رود.